Narudžba i načini plaćanja

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija i popunjavanjem elektroničkog formulara.

Narudžba se smatra zaprimljenom:

U slučaju plaćanja kreditnom karticom – u trenutku kada La-chris d.o.o. dobije potvrdu predautorizacije kreditne kartice Kupca na iznos narudžbe
U slučaju plaćanja e-bankingom, općom uplatom i pouzećem – u trenutku kada La-chris d.o.o. elektroničkim putem zaprimi narudžbu.
U trenutku kada narudžba bude zaprimljena, La-chris d.o.o. će elektroničkim putem u obliku e-pošte obavijestiti Kupca o tome da je narudžba zaprimljena odnosno da je proizvod naručen.
U slučaju plaćanja kreditnom karticom ugovor se smatra sklopljenim u trenutku kada La-chris d.o.o. dobije potvrdu predautorizacije kartice Kupca na iznos narudžbe.
U slučaju plaćanja e-bankingom i općom uplatom ugovor se smatra sklopljenim u trenutku kada La-chris d.o.o. zaprimi potvrdu da je iznos narudžbe uplaćen.

Ako naručeni proizvod nije raspoloživ na skladištu La-chris d.o.o. će obavijestiti Kupca da proizvod trenutačno nije raspoloživ te ga izvijestiti o roku u kojem je proizvod dobavljiv.
Naručeni proizvod, ovisno o tome dali je dostupan na skladištu, La-chris d.o.o. isporučuje u najkraćemu mogućem roku.
Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje elektronskim obrascem. Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, isporučit će one koje može, a o roku isporuke ostatka će pismenim putem obavijestiti Kupca. Kupac može prihvatiti ili otkazati isporuku preostalih artikala. Ukoliko kupac nema e-mail adresu, bit će obaviješten telefonskim putem.

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija i popunjavanjem elektroničkog formulara. 

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:

  • American
  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • e-bankingom
  • općom uplatom
  • pouzećem.

Naručene proizvode s troškovima dostave (ako ih ima), Kupac će Prodavatelju platiti kreditnom karticom, pouzećem prilikom dostave robe ili virmanskom uplatom na Internet stranici prodavatelja preko WS Paymet Gateway-a sa American Express, Diners, Visa ili Maestro i MasterCard karticama. U slučaju da Kupac naruči robu i odbije je primiti, Prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.