Sigurnost plaćanja

Lacroa.hr se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika Lacroa.hr internet trgovine te će podatke koristiti i obrađivati isključivo u svrhu i namjenu određenu ovim Uvjetima. Lacroa.hr može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, OIB, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi Lacroa.hr

Plaćanje je moguće:
Uplatom na žiro račun: Internet bankarstvo/pošta/banka/FINA
Pouzećem: Pri preuzimanju pošiljke od kurirske službe
Kreditnim karticama: American Express, MasterCard, Maestro, Visa.

Naručene proizvode s troškovima dostave (ako ih ima), Kupac će Prodavatelju platiti kreditnom karticom, pouzećem prilikom dostave robe ili virmanskom uplatom na Internet stranici prodavatelja preko WS Paymet Gateway-a sa American Express, Visa ili Maestro i MasterCard karticama. U slučaju da Kupac naruči robu i odbije je primiti, Prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.

Rješavanje sporova:
Svi sporovi koji mogu nastati temeljem ovih Općih uvjeta rješavat će se pred nadležnim sudom u Zagrebu.

EU platforma za online riješavanje sporova:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

 

 

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Lacroa.hr web prodaja koristi WSPay za online plaćanja.

American Visa MasterCard Maestro