Besplatna dostava za narudžbe iznad 27 €

Serumi

Scalp stimulating hair serum

Ovaj serum blage formule, bez alkohola i silikona, obogaćen je biotinom, kofeinom, uljem bučinih sjemenki, uljem ružmarina, koji djeluju na blokiranje DHT-a i njegovih negativnih učinaka na kosu. Organski ekstrakti kurkume, mente i prirodni ekstrakti koprive, kamfora, chili paprike, visok udio pantenola i niskomolekularni keratin stimuliraju rast kose, pomažu sprečavanju njezina opadanja, poboljšavaju cirkulaciju vlasišta, povećavaju gustoću kose dajući joj puniji izgled. Serum je prikladan za muškarce i žene. Idealan je za sve tipove kose pa i za osjetljiva vlasišta.
7,95 €
Količina:
Pakiranje:
DHT BLOKATORI
 
Kao i kod svakog prirodnog proizvoda, sastojci su najvažniji. Iako mnogi DHT blokatori dijele slične sastojke, kao što su kofein i biotin, nemaju svi identičan sastav.
 
No vratimo se na izvornu točku - kada se testosteron pretvori u dihidrotestosteron (DHT), smanjuje folikule dlake, posebno u muškaraca čiji su folikuli preosjetljivi na DHT. "Blokatori" sprečavaju da se DHT "prikači" na folikulu dlake.
 
Pretvorba testosterona u DHT, zajedno s hormonalnim reakcijama u tijelu, utječe na napredovanje ćelavosti (i svi mi u određenoj mjeri gubimo kosu, pogotovo kako starimo).
 
Preciznije, o funkcioniranju DHT-blokatora:
- snižavaju osnovnu proizvodnju DHT-a
- sprečavaju vezivanje DHT-a na receptore folikula dlake
- inhibiraju prevalenciju DHT-a smanjenjem proizvodnje enzima 5-alfa-reduktaze koji se pretvara u DHT
- na mnogo načina pružaju preventivno održavanje vaše kose i vlasišta
 
Njihova trenutačna upotreba može pomoći da s godinama imate zdraviju kosu.
 
DHT BLOKATORI:
 
Biotin
Biotin pomaže u održavanju kose, kože, očiju, jetre i živčanog sustava zdravim. Pomaže u jačanju kose, kao i u borbi protiv suhoće, lomljenja i opadanja.
 
Ulje ružmarina
Studije pokazuju da ulje ružmarina podržava rast kose, idealno je za sprečavanje opadanja kose jer potiče cirkulaciju i dovod hranjivih tvari do folikula kose kako bi se one ojačale.
 
Kofein
Kofein susrećemo u mnogim proizvodima za njegu, posebno onima koji se bave kožom i kosom. Kofein produžuje i stimulira životni ciklus folikula dlake, potičući rast zdrave kose.
 
Bučino ulje
Bučino ulje ima rijetke aminokiseline koje imaju svojstva blokiranja DHT-a .
NAČIN UPORABE
Serum se može koristiti na dva načina:
 
Način broj 1: Protresti prije uporabe.Nakon što ste ručnikom posušili opranu kosu, nanesite na tjeme 2 do 3 doze seruma. Dobro umasirajte prstima u vlasište 2 do 3 minute kako bi se aktivne tvari što bolje resorbirale. Preporučuje se koristiti šampon iz iste linije.Nemojte ispirati.
 
Način broj 2: Protresite prije uporabe. Ukoliko primjetite da vam se kosa masti načinom uporabe broj 1. ili iz bilo kojeg drugog razloga onda predlažemo da prije pranja šamponom nanesete serum i umasirate 2 do 3 minute kako bi se aktivne stvari što bolje resorbirale.Nakon toga operite kosu sa šamponom iz iste linije.

Upozorenje: Čuvajte na sobnoj temperaturi, izvan dohvata djece. Samo za vanjsku upotrebu. Sastav: Naveden na pakiranju. Najbolje upotrijebiti prije kraja / br. serije: Otisnuto na pakiranju.

UZ OVAJ PROIZVOD PREPORUČAMO

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte o novostima i promocijama

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više