Hranjivo ulje za kosu

Hranjivo ulje za kosu, obogaćeno uljem argana, makadamije, lana i mrkve te vitaminom E. Lagane je i svilenkaste teksture, olakšava raščešljavanje, a dodatno ne otežava kosu. Kosu intenzivno hrani, čineći je sjajnom i mekom poput svile.

kn

Kako koristiti?

Ulje nakon pranja nanesite na vlažnu kosu te ga blago umasirajte u vrhove (ili duž cijele vlasi, ako je kosa oštećena, suha i ispucala). Ne ispirite! Dodatno skraćuje vrijeme sušenja kose jer je čini "rahlijom". Za postizanje vrhunskog sjaja, ulje možete nanositi i na suhu kosu.

KLJUČNI SASTOJCI

Arganovo ulje – Bogato oleinskom i linolnom kiselinom, karotenom, mineralima i vitaminom E. Prodire duboko u vlas, popravljajući strukturu kose. Kosa postaje čvršća, sjajnija i punija.

Makadamija ulje – Sadrži visok udio oleinske, palmitinske, linolne i linolenske kiseline te omega-3 i omega-6. Nježno premašćuje kosu, hrani ju i njeguje.

Ulje sjemenki Lana – Efikasno restrukturira oštećenu vlas, obnavlja elastičnost i stvara fini zaštitni film na kosi.

Ulje sjemenki Mrkve - dolazi iz biljke Daucus carota te kosu osnažuje vitaminima A, B1, C i B12, a može prevenirati i pojavu prhuti jer ima i blago antimikrobno djelovanje.

Vitamin E – sadrži antioksidanse i zacijeljujuća svojstva koja su idealna za tretman oštećene kose. Stimulira rast kose te ju čini sjajnom od korijena do vrhova.