Krema za kovrče

Krema za definiranje kovrčave i valovite kose, obogaćena uljem argana i makadamije, keratinom, vitaminom B5 i svilenim proteinom. Naglašava prirodan izgled kovrčave i valovite kose te joj poboljšava zdravlje i vraća prirodnu ljepotu. Odlično njeguje, kovrčama daje svilenkast sjaj, mekoću i elastičnost, istodobno kontrolirajući statički elektricitet.

kn

Kako koristiti?

Kremu nakon pranja nanesite na cijelu dužinu vlažne kose te nježno formirajte kovrče. Pustite da se osuši prirodnim putem. Za brži postupak, možete se koristiti difuzorom. Također, krema se može nanositi i na suhu kosu tijekom dana, prema potrebi.

KLJUČNI SASTOJCI

Arganovo ulje – Bogato oleinskom i linolnom kiselinom, karotenom, mineralima i vitaminom E. Prodire duboko u vlas, popravljajući strukturu kose. Kosa postaje čvršća, sjajnija i punija.

Makadamija ulje – Sadrži visok udio oleinske, palmitinske, linolne i linolenske kiseline te omega-3 i omega-6. Nježno premašćuje kosu, hrani ju i njeguje.

Keratin – Strukturni protein kože i kose, odgovoran za stabilnost i oblik stanica. Zaglađuje oštećenja na kosi, smanjuje lomljivost i učvršćuje vlas. Preporuča se za ravnanje krhke i nedefinirane kose.

Vitamin B5 – možda poznajete i pod imenom Pantenol, dokazano jedan od najkvalitetnijih sastojaka proizvoda za njegu kose. Čini je glatkom i sjajnom te olakšava češljanje jer smanjuje mršenje kose tijekom dana.

Svileni protein – čini kosu sjajnijom.