Nourishing maska za kosu

Nourishing maska za kosu je hranjiva maska za normalnu i suhu kosu, obogaćena uljem argana i makadamije. Bogata formulacija naše maske za kosu čini kosu zdravom, mekšom i sjajnom poput svile. Preporučujemo korištenje nourishing maske za kosu jednom do dva puta tjedno za hidrataciju, mekoću i zdravlje kose. Maska za kosu je ključan dio svakog vikend tretmana za zdravlje i ljepotu kose, a za zaštitu i hidratizaciju preko tjedna možete koristiti naše suho ulje za kosu. Maska za kosu postiže rezultate odmah po korištenju, a njezine blagodati vidljive su dugoročno!

kn

Kako koristiti?

Masku za kosu nakon pranja nanesite na vlažnu kosu, nježno je umasirajte, prvo u vlasište, a potom ravnomjerno, po cijeloj dužini kose, posebno po vrhovima. Nakon 5 do 10 minuta kosu isperite mlakom vodom. (Za pojačani učinak, masku za kosu pomiješajte s malo arganova ulja za kosu te je držite na kosi 20 minuta, i koristite barem 1 do 2 puta tjedno).

KLJUČNI SASTOJCI

Arganovo ulje – Bogato oleinskom i linolnom kiselinom, karotenom, mineralima i vitaminom E. Kao sastojak maske za kosu prodire duboko u vlas, popravljajući strukturu kose. Kosa postaje čvršća, sjajnija i punija.

Makadamija ulje – Sadrži visok udio oleinske, palmitinske, linolne i linolenske kiseline te omega-3 i omega-6. Nježno premašćuje kosu, hrani ju i njeguje.

Keratin – Strukturni protein kože i kose, odgovoran za stabilnost i oblik stanica. Zaglađuje oštećenja na kosi, smanjuje lomljivost i učvršćuje vlas. Preporuča se za ravnanje krhke i nedefinirane kose.

Ulje sjemenki Lana – Efikasno restrukturira oštećenu vlas, obnavlja elastičnost i stvara fini zaštitni film na kosi.

Riciniusovo ulje – Utječe na cijelokupno zdravlje kose, poboljšava teksturu i ubrzava rast dlake. Takođe, ricinusovo ulje se smatra najboljim prirodnim sredstvom za poticanje rasta kose, čak i na mjestima na kojima kosa ranije nije rasla.