Prirodna njega za slabu kosu

Slabu kosu možete ojačati pravilnom njegom – kvalitetnim proizvodima koji će oko vlasi stvoriti zaštitni sloj te kosu učiniti otpornijom na vanjske utjecaje, punijom i gušćom.

Maska i tretmani nakon pranja

Nakon što kosu operete pravilno odabranim šamponom, pobrinite se za masku. Maska, pakung, ili bilo koji tretman koji ćete na kosu nanijeti nakon pranja, u sebi mora sadržavati proteine. Kada je kosa u pitanju – najvažniji protein je keratin. On je gradivni protein kose. Svaka vlas sastoji se od dugog niza keratina. Keratin je štiti od vanjskih utjecaja. Oko vlasi stvara zaštitni sloj i tako je čini otpornijom i jačom.

Zaštitni sloj na vlasi

Kada koristite kvalitetan proizvod na bazi keratina, vlas dobiva dodatni zaštitni sloj. To će je učiniti otpornijom na pucanje i sve druge vanjske utjecaje te moguća oštećenja. Vlas će automatski biti čvršća, a kosa će izgledati punija i gušća. Svaki sljedeći tretman sve više i više jača kosu. S vremenom, kosa će dobiti na punini, gustoći, sjaju i strukturi te ćete je lakše oblikovati.

Preporuka:

La Croa - Repair - Argan & Keratin

Repair kolekcija stvorena je za obnovu kemijski tretirane kose. Formula bez sls/sles čini ovu kolekciju posebnom, a obogaćenost uljima argana i makadamije rehabilitira suhu i poroznu kosu od korijena do vrha. Šampon, regenerator i maska za kosu oporavit će i hidratizirati kosu i vratiti joj potrebnu fleksibilnost i sjaj.