Tanka kosa

Tanka kosa zaslužuje posebnu pažnju i njegu. Proizvodi od prirodnih biljnih ulja najbolje su rješenje jer će problem riješiti izvana i iznutra – kosa će dobiti volumen, a pažljivo odabrana ulja dubinski će i trajno nahraniti korijen kose. Iako je tanka i slaba kosa možda genetsko naslijeđe pa je ne možete promijeniti, uz njegu pažljivo odabranim proizvodima taj se problem može ublažiti. Uz pravilnu njegu, kosa može ojačati i postati bujnija. Kada je njega kose u pitanju, stručnjaci za zdravlje, sjaj i ljepotu svakako su indijci, egipćani i stanovnici bliskog istoka.

Proizvodi od vrhunskih prirodnih sastojaka i biljna ulja, poput arganova, najbolje su rješenje za tanku kosu.

Masne kiseline i vitamin E

Oni tradicionalno njeguju kosu uljima, a počinju od rođenja. Svoju prelijepu, sjajnu i zdravu kosu duguju upravo prirodnim biljnim uljima. Za njegu kose ulja su višestruko korisna. Opskrbljuju kosu esencijalnim masnim kiselinama i vitaminom e jer to su najvažniji sastojci koji sprečavaju, ali i popravljaju oštećenja vlasi.

Zaštita i hrana vlasišta

Osim za kosu, biljna su ulja odlična i za njegu i zaštitu vlasišta. Zaštitit će ga od gljivica i peruti, suhoće i raznih drugih oštećenja. Neka biljna ulja imaju i posebna svojstva: zaustavljaju opadanje kose i pospješuju rast vlasi. S uljima nećete pogriješiti. Ako je kosa tanka – s njom treba nježno i pažljivo, a svaki agresivan tretman ili proizvod za nju može biti poguban. Tankoj kosi treba njega izvana i iznutra – a la croa proizvodi joj pružaju baš to.

Preporuka:

La Croa - Volume - Argan & Collagen

Ako imate tanku kosu, koristite La Croa Volume Argan & Collagen
liniju za dodatni volumen i hidratizaciju tanke i beživotne kose. nakon svakog pranja, nanesite regenerator. već nakon prve upotrebe uočit ćete punoću, mekoću, sjaj i svježinu kose.